Menu Sluiten

Kasten Op Maat


Kasten op maat

Informatie over kasten op maat in Antwerpen.

Meet uw ruimte voordat u kasten op maat bestelt.

Voordat u op maat gemaakte kasten koopt, is het belangrijk dat u de afmetingen van uw ruimte opmeet om de exacte grootte van de kasten te bepalen die u nodig hebt. Bijvoorbeeld, moet u de ruimte tussen twee objecten, zoals een tafel of een apparaat meten.

Als er obstakels in de weg staan voor de plaats waar u de kast wilt installeren, moet u deze misschien verplaatsen. U moet ook de hoogte van het plafond meten, indien aanwezig, om de juiste hoogte van de bovenkasten te bepalen. Let ook op de hoogte van het dakbeschot, een muurtje dat vanaf het plafond naar beneden hangt en dat u in veel oudere huizen aantreft.

De afgewerkte look van uw op maat gemaakte kasten is vaak aantrekkelijker dan in de winkel gekochte versies.

In tegenstelling tot in de winkel gekochte kasten, zijn op maat gemaakte kasten naadloos en zullen ze naadloos opgaan in het ontwerp van uw kamer. Bovendien kunt u de stijl, kleur en grootte van de kasten kiezen die perfect in uw ruimte passen.

U kan ook kiezen voor kant-en-klare kasten. Deze zijn handiger, omdat ze in een kwestie van minuten kunnen worden geinstalleerd. Aan de andere kant, op maat gemaakte kasten zijn aantrekkelijk, omdat ze zijn gemaakt volgens uw eigen wensen en precieze specificaties.

Bovendien, op maat gemaakte kasten bestaan eveneens in een reeks van standaard maten Bovendien kan je kiezen tussen hoge of korte kasten, die even functioneel zijn. Maar wat u ook beslist, zorg ervoor dat u uw ruimte meet voordat u uw kasten bestelt. U wilt niet eindigen met ruimte verslindende kasten die niet perfect in de ruimte passen.

Je kan in de regio Antwerpen eveneens een architect of keukenontwerper inhuren om uw huis te bezoeken om metingen te verrichten. De architect of ontwerper kan u voorzien van plannen die uw nieuwe kasten omvatten. Het is echter zeldzaam om een bestelling te plaatsen op basis van deze plannen.

De blauwdrukken zullen dienen als een richtlijn en de fabrikant zal deze gebruiken om de kasten te bouwen. Zorg voor correcte metingen als us kasten op maat wenst te installeren in uw woning. Dit bespaart u kostbare fouten en extra budget.

Info over kasten op maat

Kennisbank over Kasten op maat

Wat weten we nog over kasten op maat in Antwerpen.

Op maat gemaakte kasten zijn niet goedkoop. Je kan eindigen met het vervangen van de kasten die u hebt geïnstalleerd een paar jaar geleden. In dat geval is het beter om te investeren in kwaliteitskasten die langer zullen meegaan.

Ze kunnen ook worden aangepast als de maten niet overeenkomen. En de extra voordelen van aangepaste kasten op maat wegen niet op tegen de nadelen.

Een andere optie is het gebruik van onderkasten. Op die manier kan u opbergaccessoires, zoals uittrekbare rekken of rolplateaus, op maat maken. U kunt ook wandkasten kiezen als u meer opbergruimte op het bovenste niveau nodig hebt.

Ze hebben bovendien het voordeel dat ze gemakkelijk schoon te maken zijn. Een kast op maat is functioneler, wat u op lange termijn geld zal besparen. Dit betekent dat u kasten met laden en rekken kunt kopen, en toch nog genoeg ruimte overhoudt voor andere spullen.

Meer info over kasten op maat nu op www.vandenheuvel-meubelmakerij.be.

Tags

Aanbeveling Kasten Op Maat Antwerpen | Aanbod Kasten Op Maat Antwerpen | Advies Kasten Op Maat | Advies Maatkasten Antwerpen | Diensten Kasten Op Maat | Expert Kasten Op Maat | Kasten Op Maat Antwerpen |